Fordele ved lagerautomater

Hvad er en lagerautomat?

En lagerautomat er en automatisk lagerløsning, som lagrer småvarer kompakt i højden. Løsningen er pladsbesparende, da lagerets højde udnyttes, og varerne optager mindre plads.

Lagerautomater indeholder hylder med rum til de forskellige varer, som med høj hastighed køres til automatens åbning, når varer skal plukkes. Åbningen er placeret i ergonomisk arbejdshøjde, så plukkeprocessen er let, hurtig og bekvem for lagermedarbejderne. Vare-til-mand-princippet gør, at intern transport undgås, og procestrin minimeres.

Lagerstyringssoftware til lagerautomater

Lagerautomater styres af en lagerstyringssoftware, som sikrer, at de rette hylder køres frem i den rækkefølge, varerne skal plukkes. Lagerstyringssystemet LOGIA har en styringspakke, som er specifikt udviklet til lagerautomater. Platformens visuelle brugergrænseflade, guider lagermedarbejderne gennem processerne. LOGIA har fuld kontrol over alle varer i automaterne og sikrer, at kapaciteten samt hastigheden udnyttes maksimalt.

Læs mere om styring af lagerautomater

Styring af hele lageret

For at opnå de bedste resultater bør lagerautomaterne integreres med det øvrige lager. LOGIA er udviklet til at styre hele lageret, både manuelle processer og alt automatisk udstyr. Det sikrer, at alt bindes sammen og håndteres mest effektivt.

Læs mere om lagerets all-in-one platform

Hvad er en lagerrobot?

En lagerrobot er en betegnelse, som kan dække over flere forskellige typer automatisk udstyr til lageret. Ligesom lagerautomater, kræver lagerrobotter typisk en WMS-styring til at sikre, at robotten håndterer fx varer eller ordrer korrekt.

WMS-løsningen LOGIA kan styre alt automatisk lagerudstyr i samme løsning. Det giver dig fuld fleksibilitet til at vælge og sammensætte det udstyr, der passer bedst til din lagersituation.

Læs mere om styring af automatisk lagerudstyr

Gå til FAQ oversigt