Optimal vareplacering

 

Det er ikke noget nyt, at A-varer skal placeres på A-lokationer, som er lettest tilgængelige og som kræver mindst intern transport på lageret, B-varer på B-lokationer og så fremdeles.

I LOGIA kan varernes stamdata suppleres med indlagrings- og opfyldningsstrategier. Det betyder, at LOGIA kan anvise den bedst mulige lokation til den enkelte vare ved indlagring. Det kan være direkte på den korrekte plukkeplads eller (hvis der er beholdning på plukkepladsen), på en ledig bufferlokation tættest på plukkepladsen.

Derudover igangsætter LOGIA opfyldningsjobs, når beholdningen kommer under det angivne minimum. Det sikrer, at den interne transport minimeres og at der ikke sættes pluk i gang på ordrer, der indeholder varer, hvor der ikke er beholdning på plukkepladserne.

En C-vare kan blive til en A-vare

Den optimale vareplacering er udfordret af, at der over tid sker forandringer i afsætningsmønstre, produktsortiment m.v., som medfører, at de varer, der er C-varer i dag, kan være A-varer i morgen.

LOGIAs lagerstyring giver dig overblik over, hvilke varer der er uhensigtsmæssigt placeret - enten indenfor et enkelt lagerområde eller på tværs af hele lageret. Det giver mulighed for at igangsætte flyttejobs, når og hvor det er hensigtsmæssigt.

 

Interesseret i at høre mere om, hvad det kan betyde for din logistik?
Ring til os på +45 96347000 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

 

 

Navn  
Firma  
E-mail  
Tlf.  
Besked 
    Til toppen