LOGIA styrer dit automatiske lager - uanset hvad det er!

LOGIA styrer alt automatisk udstyr og giver mulighed for at vælge netop den automation, der passer bedst til din lagersituation. Derudover kan du altid udvide graden af automation med nyt udstyr af andre varianter og fabrikater. Der er ingen begrænsninger. LOGIA styrer det hele i én og samme løsning - med kun ét interface til dit ERP-system.

LOGIA giver dig altså fuld fleksibilitet, men sikrer også, at du får den bedste udnyttelse af det automatiske udstyr. LOGIA styrer det enkelte lageranlæg og sikrer, at kapaciteten udnyttes optimalt - både hvad angår hastighed/effektivitet og fyldningsgrad/lagerplads. Derudover binder LOGIA al lagerautomation sammen - nyt som gammelt - fuldt integreret i det rette flow.

Intet er for stort eller småt. LOGIA er den foretrukne løsning til styring af alt fra en enkelt lagerautomat til de helt store fuldautomatiserede distributionscentre.

Vores kunder vidner om LOGIA's fleksibilitet

Styring af lagerautomater

Lagerautomaten er den mest anvendte lagringsenhed til småvarer. Den passer ind mange steder og er et godt supplement på selv mindre manuelle lagre. Det er en kompakt lagringsform med en ergonomisk arbejdsstilling og i sammenhæng med LOGIA’s batchplukkefunktion opnås høj plukkefrekvens.

Der findes mange fabrikater af lagerautomater. LOGIA kan styre og kombinere alle fabrikater af lagerautomater i én løsning og sikrer optimal integration automaterne imellem.

LOGIA integrerer lagerautomater i flowet på fx det manuelle lager.

Case: lagerautomater med selvbetjening

Automatisering i fuld skala

TOP-TOYs distributionscenter i Greve er et af Nordeuropas mest automatiserede distributionscenter. 60.000 kvm er spækket med hypermoderne automatisk udstyr, som hver dag sender varer til TOP-TOYs 71 TOYS”R”US-butikker og 230 BR Legetøj-butikker i Skandinavien.

TOP-TOY er et stjerneeksempel, hvor LOGIA styrer og integrerer et utal af forskellig automation, herunder 11 pallekraner, 6 miniloadkraner, automatiske layer pickers samt et omfattende internt transportsystem.

Derudover styrer LOGIA også manuelle palleplukkestationer og manuelle kolliplukkestationer.

TOP-TOY har kørt med LOGIA-løsningen siden 2006.

Læs om TOP-TOYs fuldautomatiske logistik

Færch Plast har succes med selvbetjening på reservedelslager

Færch Plast har investeret i lagerstyringssystemet LOGIA til styring af lagerautomater og den manuelle del af lageret.
Virksomheden har derved fået et kompakt lager, hvor alle 50 reparatører hurtigt og let kan finde, hvad de har brug for på alle tider af døgnet.

Produktionsudviklingsteknikker, Henrik Thomsen siger:
”Det er let og super effektivt.”

Læs mere om Færch Plast

God integration mellem automation og manuelt lager

De færreste lagre er fuldautomatiske. Der er typiske et eller flere manuelle lagerområder fx varemodtagelse og forsendelse.

LOGIA kan styre både det automatiske lager og de manuelle lagerområder. Hele lageret bindes sammen i LOGIA.

Det sikrer en god integration af alle lagerområder, så du opnår et godt flow og det maksimale udbytte af driften.

Case: styring af automation og manuelt lager

Fleksibilitet og automatiseringsgrad

I kraft af at LOGIA kan styre lagerudstyr på tværs af fabrikater, opnås en stor fleksibilitet og uafhængighed. Automatiske lagre kan let opgraderes og/eller udbygges med nyt udstyr - også af andre fabrikater.

Tilsvarende kan manuelle lagre også let udbygges med automatiske lagerområder.

Overvejer du at automatisere?

Kontakt os og fortæl om din lagersituation og hør om mulighederne.
Det giver dig grundlag for at vurdere, om det er interessant for jer eller ej.

Til toppen