LOGIA styrer alt automatisk lagerudstyr – uanset hvad det er. Det giver mulighed for at vælge netop den automation, der passer bedst til din lagersituation. LOGIA sikrer, at kapaciteten udnyttes maksimalt, og at det automatiske lagerudstyr bliver integreret med det øvrige lager.

Udstyr af forskellige fabrikater kan mixes og styres i samme LOGIA-løsning.

"Vi investerede i LOGIA og lagerautomater. Det er let og super effektivt."

Henrik Thomsen, produktionsudviklingstekniker, Færch Plast. Læs hele casen

I kraft af at LOGIA kan styre lagerudstyr på tværs af fabrikater, opnås en stor fleksibilitet og uafhængighed. Automatiske lagre kan let opgraderes og/eller udbygges med nyt udstyr – også af andre fabrikater.

Tilsvarende kan manuelle lagre også let udbygges med automatiske lagerområder.

LOGIA har en helt unik styringspakke til lagerautomater. Den kan styre alle gængse fabrikater og modeller – og disse kan kombineres og styres i samme LOGIA-løsning. For at få det optimale ud af dine lagerautomater er det bl.a. vigtigt, at de bliver en integreret del af lageret og dine datastrømme. Det sikrer LOGIA bl.a. via standard interface til ERP-systemer og andre systemer.

Flere af vores kunder er startet med at bruge LOGIA udelukkende til styring af en eller flere lagerautomater. Siden hen har de valgt at udvide deres LOGIA-løsning med flere styringspakker til fx styring af det manuelle lager og pluk til produktion. Du kan altid udvide din LOGIA-løsning over tid og efter behov.

Læs mere om, hvordan LOGIA styrer lagerautomater

LOGIA er skalerbar. Kontakt mig på 40 68 58 88 og hør, hvordan du kommer i gang.

Niels Have

Jeg kan hjælpe dig med at spotte forbedringstiltag og beregne ROI. Ring til mig på 30 70 93 83.

Thomas Severinsen

Lad os tage en snak om dit lager og om dine muligheder med LOGIA. Ring til mig på 20 96 40 86.

Rikke Weesgaard

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
logiawms@logimatic.dk