Luk

Billund Lufthavn

LOGIA optimerer vareflowet til Taxfree shoppen hos Billund Lufthavn og sikrer, at rejsende aldrig møder tomme hylder i butikken.

Lager- og logistiksituationen

Billund Lufthavn har de sidste år oplevet stor vækst i antallet af besøgende, og lufthavnen har i den forbindelse udvidet med et nyt multihus for at øge kapaciteten. Multihuset er bl.a. udstyret med to lagerautomater, hvor alle Taxfree shoppens småvarer lagres.

 

Styring af lagerautomater og vareflow

Lagerautomaterne og Taxfree shoppens øvrige lager styres af WMS-systemet LOGIA, som binder lageret og butikken sammen.

Lagerautomaterne strækker sig over 3 etager. I stueetagen indlagres varerne i automaterne, og på 2. etage, hvor lufthavnens Taxfree shop ligger, plukkes varerne direkte fra automaterne og lægges på butikshylderne.

LOGIA er integreret med lufthavnens ERP-system, og når en vare bliver købt i butikken, registreres det øjeblikkeligt i LOGIA. Genopfyld til butikken igangsættes automatisk fra LOGIA, før varerne bliver udsolgt. Det sikrer, at rejsende aldrig møder tomme hylder i Taxfree shoppen.

 

Optimeret lager-setup

Det nye lager-setup sikrer, at kapaciteten udnyttes maksimalt. Effektiviteten af arbejdsprocesserne forøges, den interne transporttid formindskes, og bygningens højde udnyttes med en kompakt lagring i automaterne. Det giver Billund Lufthavn de bedste forudsætninger for at fortsætte væksten.

Læs mere om Billund Lufthavn.

Indhold

Intro

Lager- og logistiksituationen

Styring af lagerautomater og vareflow

Optimeret lager-setup

  • Total: 1
  • Roima produkt

    LOGIA WMS

    Content typeRoima produkt

  • Total: 1

Kontakt salg