Nyhedsoversigt

18.02.2022 - Nyheder

Det nye Hotel Scandic Spectrum udnytter lagerteknologiens fordele

LOGIA skal styre to automater til opbevaring og transport af sengelinned på det nye Hotel Scandic Spectrum. Automaterne vil spare plads på hotellets etager, som i stedet skal bruges til 10 ekstra værelser.

Byggeriet af det nye Hotel Scandic Spectrum i København er ved at være færdig. Automat-løsningen, som leveres af EffiMat, skal placeres i to skakter i hotelbygningen, så de er tilgængelige fra alle etager. Automaterne skaber kompakt opbevaring og transport af sengelinned, rengøringsartikler m.m. 

Løsningen har til formål at spare plads på etagerne og gøre logistikken let for personalet, når hotellets 632 værelser skal rengøres. Den kompakte og dynamiske opbevaring gør, at det typiske depotrum på alle etager kan fjernes, og at pladsen i stedet udnyttes til 10 ekstra hotelværelser.

På hver etage vil der være en åbning til automaterne, hvor personalet får leveret vogne med rent sengelinned og tomme vogn til det brugte. Ved hver åbning vil der være skærm, hvorpå LOGIA kan tilgås for bestilling af mere sengelinned m.m. eller afhentning af overskydende og urent.

Automaterne genopfyldes med rent sengelinned og tømmes for urent i hotellets kælderetage. LOGIA har fuld kontrol og sporbarhed over alle rene og urene artikler i automaterne.

Automattårnene er allerede bygget ind i hotellet. LOGIA går i drift med styringen af automaterne til maj, når Scandic Spectrum åbner dørene for hotelgæster.