Nyhedsoversigt

22.06.2020 - Nyheder

Flying Tiger Copenhagen – Total transformation fra manuelt lager til fuldautomatisk distributionscenter

Flying Tiger Copenhagen var ved at vokse ud af rammerne på deres manuelle lager, og da muligheden bød sig, valgte de at overtage et af Nordeuropas mest automatiserede distributionscentre på 60.000 m2.

Det skaber en helt ny lagersituation hos Flying Tiger Copenhagen og åbner samtidigt op for nye servicemuligheder overfor kædens mange butikker.

Flytningen betyder, at alle lagerprocesser skal transformeres ind i det nye fuldautomatiske lager-setup. I processen har det også været nødvendigt at gennemføre nogle styringsmæssige ændringer på det automatiserede lager for at tilpasse distributionscenteret til Flying Tiger Copenhagens processer og behov.

På grund af den høje automationsgrad vælger Flying Tiger Copenhagen at skifte til nyt WMS. Det nye WMS muliggør, at distributionscenterets automatiske anlæg, automatiske lagerprocesser og manuelle lageroperationer kan styres og integreres i én løsning. LOGIA WMS platformen er valgt, og hele opstillings- og flytteprocessen foregår i tæt samarbejde med Roima Denmark.

Distributionscenteret skal levere varer til 450 af Flying Tiger Copenhagens over 990 butikker i 29 lande, og det nye lager-setup skal sikre, at serviceniveauet til butikkerne øges. Butiksordrer bliver pakket hensigtsmæssigt, så udpakningen i butikkerne lettes.

LOGIA skal styre hele distributionscenteret inkl. det nye webshoplager, der er etableret i en af lagerhallerne. Løsningen omfatter også LOGIA’s rutestyring, rankestyring og læssestyring, hvorved der opnås fuld sporbarhed på butikkernes paller og varer hele vejen ud i bilen og herfra ud i butikkerne.

LOGIA går i drift d. 22. juni 2020.