Nyhedsoversigt

27.03.2015 - Nyheder

Gram Equipment vælger LOGIA til nyt centrallager

Lager- og logistikløsningen skal styre hele lageret, herunder manuelle og automatiserede områder, og effektivisere det logistiske flow.

Gram Equipment har netop indgået aftale med Logimatic om levering af lager- og logistikløsningen LOGIA til Grams nye centrallager i Vojens.

Lageret skal servicere produktionen i Danmark og samtidigt fungere som internationalt distributionscenter for reservedele til kunder i det meste af verden.

LOGIA-løsningen skal styre hele lageret og effektivisere det samlede logistiske flow fra varemodtagelse til forsendelse. Lageret er indrettet med manuelle lagerområder og et lagerautomatområde med automater fra Effimat.

De primære fokusområder i projektet går på at styre varemodtagelse og indgangskontrol, at styre og konsolidere emner til produktionen og ikke mindst, at sikre effektiv pluk af varer til henholdsvis produktion og reservedele til kunder.

LOGIA skal integreres med Gram Equipments Navision-løsning og skal efter planen idriftsættes medio 2015.

Gram Equipment er en af verdens førende leverandører af udstyr og løsninger til is-produktion med en exportandel på over 98%.