Luk

HiFi Klubben skifter til specialiseret WMS

Day:
02
Month:
07
Year:
2020

HiFi Klubben har valgt at udskifte lagerets egenudviklede WMS-løsning til den specialiserede WMS-løsning LOGIA.

HiFi Klubben har valgt at udskifte lagerets egenudviklede WMS-løsning i Nav med WMS-løsningen LOGIA samt at opgradere ERP-systemet til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Beslutningen om at skifte til LOGIA skyldes, et ønsket om at effektivisere processerne på lageret samt behovet for at være mere agil i forhold til forventede forandringer i afsætningskanalerne.

Lager- og logistikchef, Lars Madsen, udtaler: "Vi ser en udvikling mod mere online salg og dermed flere enkeltstyk pakker til kunderne. Valget er faldet på LOGIA, fordi det understøtter vores processer, herunder håndtering af produkter i egen emballage. LOGIA’s intuitive brugerflade og programmets struktur med en base, som løbende udvikles, virker fornuftig”.

”LOGIA-holdet har leveret en glimrende konfigurering til vores aktuelle opgaver og har inspireret os til en masse procesudvikling og effektivisering. Vi ser frem til at blive endnu mere konkurrencedygtige og give vores kunder en fantastisk lydoplevelse." fortsætter Lars Madsen, lager- og logistikchef.

HiFi Klubben går i drift med LOGIA-løsningen pr. dags dato. Opgraderingen af ERP-systemet gennemføres i en efterfølgende fase.

Læs mere om HiFi Klubben.

  • Total: 2
  • Total: 2

Kontakt salg