31. januar 2018

Migatronic digitaliserer lager og produktionslogistik

Danmarks største producent af svejsemaskiner Migatronic har valgt at implementere logistik-platformen LOGIA. Løsningen omfatter standardmodulerne lagerstyring, styring af lagerautomater, styring af materialeflow til produktion og integration til M3.

Migatronic domicil

 

Migatronics lager omfatter flere manuelle lagerområder samt lagerautomater, og LOGIA sikrer, at processer bliver forenklet, og unødvendige håndteringer og registreringer elimineres. Som noget nyt skal lageret bl.a. servicere produktionen med materialer til produktionsordrer og opfylde kanban-plukkepladser via et elektronisk kanban-princip. Alt foregår online i LOGIA og alle lagerbevægelser registreres automatisk og i takt med de fysiske bevægelser.

Strategisk fokus bidrager til at løfte logistikken til næste niveau

Martin Svenningsen Supply Chain Manager Migatronic”Lageret har højeste prioritet hos os. Det er forudsætningen for, at vi kan producere effektivt og levere til tiden. I og med at vi er en produktionsvirksomhed med flere arbejdscentre, har vi også en del forskellige lagerområder. Det har været en halvkompliceret og arbejdskrævende størrelse at holde styr på” udtaler Martin Svenningsen, Supply Chain Manager hos Migatronic og fortsætter:

Alt foregår digitalt – selv vores kanbankort er blevet elektroniske – så genopfyldning sker automatisk og alle varebevægelser registreres, når de sker. Det giver os fuld kontrol på vores beholdninger og sikrer at f.eks. pluk til produktion igangsættes til tiden i de respektive lagerområder.”

 

 

 

 
Til toppen