Nyhedsoversigt

18.07.2019 - Nyheder

Optimer din virksomheds logistik!

Lad os udfordre dig konstruktivt på din virksomheds logistik. Vi har værktøjerne og ekspertisen til at udpege, hvor der kan skabes øget profit på logistikken.

Logimatic har ansat Thomas Severinsen som logistikkonsulent.

Thomas’ rolle er at udfordre og synliggøre udviklingspotentialet i netop jeres virksomheds logistik, samt kaste lys over jeres muligheder for optimering og eventuelt automatisering. Han kombinerer vores kompetencer på logistik med en forretningsmæssig tilgang, således vi sammen udvikler jeres logistiske set up til at matche og underbygge jeres virksomheds planer og udvikling.

Logimatic tilbyder at komme og lave en enkel optimeringsrapport, som udpeger hvor der er potentiale og foreslår konkrete tiltag, herunder ROI på projektet. Dermed får I et håndfast beslutningsgrundlag, til at sætte i gang med de nødvendige tiltag, som ofte kan blive udsat på grund af daglig drift eller manglende overskud.  

Thomas er opsøgende på at skabe kontakten til jer, men I kan også tage direkte kontakt på +45 3070 9383 eller tse@logimatic.dk, hvis I ønsker en uforpligtende sparring for at afdække netop jeres potentiale.