Nyhedsoversigt

23.05.2018 - Nyheder

Pilotprojekt: LOGIA set gennem mixed reality brille

MR-teknologien passer perfekt i tråd med LOGIA’s visuelle og grafiske brugergrænseflade. Vi tester lige nu, hvad der skal til for at udnytte teknologien, og evaluerer hvilke fordele vores kunder kan opnå.

LOGIA lagerstyring set gennem mixed reality brille-x

Vi kører i øjeblikket et pilotprojekt på anvendelse af mixed reality på lageret, hvor vi bl.a. tester LOGIA lagerstyringssystem i kombination med Microsofts HoloLens, som ses på billedet.

I mixed reality (MR) kan medarbejderen både se ’den virkelige verden/almindeligt’ gennem brillen plus se digitale info og blive guidet gennem fx plukkejobs.

I stedet for at se LOGIA på en skærm eller få instruktioner i headsettet, har du gennem MR-brillen hele tiden adgang til info ud for dig. Du kan fx få anvist plukkerute, hvor du blot skal følge pilen, som du ser i kombination med det, du virkeligt ser frem for dig. Du kan få udpeget lokation i form af, at lokationen vises med markering gennem brillen, og du kan scanne en QR-/stregkode ved blot at sige ’scan’ og se på koden.

Du har hænderne fri og kan let scanne, kvittere m.m. ved blot at sige kommandoer eller ved at klikke på knapper, som du også ser ud for dig og klikker på ’i luften’. Derudover kan du få vist dashboards, oversigter, m.m. Som udenforstående, ser det virkelig sjovt ud med alle de fagter. Når du har brillen på, får du øjnene op for mulighederne og fordelene.

MR-teknologien passer perfekt i tråd med LOGIA’s visuelle og grafiske brugergrænseflade. Om og hvornår vi tager mixed reality i brug, er for tidligt at sige noget om. Lige nu tester vi, hvad der skal til for at udnytte teknologien, og vi evaluerer hvilke fordele vores kunder kan opnå ved at anvende MR.