Logimatic står bag LOGIA

Logimatic er en dansk ingeniør- og teknologivirksomhed. Vi udvikler, sælger, implementerer og supporterer vores egne software- og automationsløsninger.

Vores løsninger er nicheprodukter med et centralt fokus på at optimere processer, udnytte ressourcer bedst muligt, sikre kvalitet og nedbringe omkostninger.

Vores kunder er virksomheder, der ser værdien af den teknologiske udvikling. Det stiller store krav til løsningerne og til os som leverandør. Projekterne har til tider været ambitiøse, men kunderne har udvist stor tillid til, at vi har været i stand til at løfte opgaven.

Logimatic blev grundlagt i 1987 og har hovedkontor i Aalborg.

Vores viden giver dig værdi

Vores viden er opbygget gennem utallige projekter hos virksomheder med omfattende logistik- og distributionsaktiviteter. Uden denne domæne-viden ville teknologi blot være teknologi. Vi integrerer viden og teknologi og leverer værdiskabende løsninger til vores kunder.

Vores medarbejderes ekspertise udfordres og udvikles gennem samarbejdet med kunderne i projekter, hvor fokus ofte er på forandringer, der kan øge kundens effektivitet i en verden med tiltagende konkurrence.

Service og support

Vi forstår vores kunders behov og vigtigheden af et velfungerende system, og er bevidste om konsekvenserne af driftsstop. LOGIA service- og supportteam består af erfarne medarbejdere og udviklere med dyb indsigt og teknisk erfaring.

En service- og hotlineaftale sikrer høj tilgængelighed og brugerhjælp, så vores kunder kan overholde leveringstider og minimere omkostninger. Omfang og indhold af supporten sammensættes fleksibelt med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Der tilbydes en ’menu’ af valgmuligheder omfattende såvel service-vindue som serviceydelser.


Samarbejde og netværk

Vi arbejder tæt sammen med andre aktører inden for logistikområdet, med førende leverandører af automationsudstyr som f.eks. lagerautomater, miniloads og robotter, samt med leverandører af software og hardware. Disse samarbejder betyder, at kunderne får sammenhængende løsninger og ofte et 'single-point-of-contact'.

Vi deltager aktivt i en række netværk sammen med konsulenthuse og universiteter. Vi medvirker aktivt til fremme af produktiviteten i danske virksomheder i Fuld Skrue-samarbejdet, og i netværket Smartlog, hvor fokus er at øge logistikkens betydning.


Ring mig op!

Kontakt os og fortæl om din situation og hør om mulighederne.
Det giver dig grundlag for at vurdere, om det er interessant for jer eller ej.

Til toppen