Vi er specialister inden for supply chain, industriel automation samt en række nicheområder – og vi arbejder for at udvikle, optimere og effektivisere interne processer. Vi står inde for høj kvalitet i vores løsninger og i samarbejdet med vores kunder. Det har vi gjort i mere end 30 år.

Logimatic er en ejerledet virksomhed med 85 medarbejdere.

Se mere på logimatic.dk

Logimatic startede med at udvikle løsninger til styring af materialeudstyr i 1987. Efter relativt kort tid blev den første styring til lagerautomater udviklet, hvilket blev startskuddet for udviklingen af en række styringer til såvel automation som manuelle områder i logistikken. Barnets navn blev LOGIA .

LOGIA er skabt i samarbejde med kunder, hvor logistikken har strategisk betydning. Vi videreudvikler løbende LOGIA baseret på vores kunders ønsker, så den fortsat understøtter deres processer optimalt. Det sikrer en høj kvalitet i vores løsninger.

Vores mere end 30 års erfaring i at udvikle løsninger til lagerautomation gør, at vi har opnået en stor viden og ekspertise i at skjule teknologiens kompleksitet, så det fremstår let og forståeligt for brugerne.

Vores design er inspireret af formidling i trafikken. Det betyder, at designet primært består af letforståelige symboler og illustrationer og kun i mindre grad af tekst. Vi har designet markedets mest intuitive brugerflade, hvor brugerne guides via visualiseringer af deres lager, billeder og symboler. Det gør, at en ny bruger kan anvende platformen efter en halv time til en times introduktion. Alle unødvendige registreringer er derudover fjernet.

Vi arbejder tæt sammen med andre aktører inden for logistikområdet, førende leverandører af automationsudstyr, som f.eks. lagerautomater, miniloads og robotter, samt leverandører af software og hardware. Disse samarbejder betyder, at kunderne får sammenhængende løsninger og ofte et ‘single-point-of-contact’.

Vi deltager aktivt i en række netværk sammen med konsulenthuse og universiteter. Vi medvirker aktivt til fremme af produktiviteten i danske virksomheder i Industrial Alliance-samarbejdet og i netværket Smartlog, hvor fokus er at øge logistikkens betydning.

Vil du høre mere om vores lager- og logistikløsninger, så kontakt mig på 20 29 53 11.

Karsten Bangshaab

LOGIA er skalerbar. Kontakt mig på 40 68 58 88 og hør, hvordan du kommer i gang.

Niels Have

Jeg kan hjælpe dig med at spotte forbedringstiltag og beregne ROI. Ring til mig på 30 70 93 83.

Thomas Severinsen

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
logiawms@logimatic.dk