Vi er specialister inden for supply chain, industriel automation samt en række nicheområder – og vi arbejder for at udvikle, optimere og effektivisere processer. Vi står inde for høj kvalitet i vores løsninger og i samarbejdet med vores kunder. Det har vi gjort i mere end 25 år.

Roima Intelligence leverer softwareløsninger til logistik og supply chain.

Se mere på roimaint.dk

LOGIA udspringer fra automationsverdenen i 1997 med styring af automatisk lagerudstyr. Efter relativt kort tid blev styring af lagerautomater udviklet, hvilket blev startskuddet for en række styringer til både automation og manuelle områder i logistikken.

LOGIA er skabt i et tæt samarbejde med vores kunder. Logistikken er under konstant forandring og udfordres blandt andet af det øgede antal salgskanaler, forskellige kundetyper og Value Added Services. Af den årsag udvikler og frigiver vi 10 releases om året med det mål, at vores kunder har de bedste muligheder for en altid effektiv lagerdrift.

Senest er LOGIA frigivet som SaaS-løsning, hvilket gør det muligt at tilgå WMS-systemet i skyen og finansiere det på abonnementsbasis.

Vores mere end 25 års erfaring i at udvikle løsninger til lagerautomation gør, at vi har opnået en stor viden og ekspertise i at skjule teknologiens kompleksitet, så det fremstår let og forståeligt for brugerne.

Vores design er inspireret af formidling i trafikken. Det betyder, at designet primært består af letforståelige symboler og illustrationer og kun i mindre grad af tekst. Vi har designet markedets mest intuitive brugerflade, hvor brugerne guides via visualiseringer af deres lager, billeder og symboler. Det gør, at en ny bruger kan anvende platformen efter en halv time til en times introduktion. Alle unødvendige registreringer er derudover fjernet.

Vi arbejder tæt sammen med andre aktører inden for logistikområdet, førende leverandører af automationsudstyr, som f.eks. lagerautomater, miniloads og robotter, samt leverandører af software og hardware. Disse samarbejder betyder, at kunderne får sammenhængende løsninger og ofte et ‘single-point-of-contact’.

Vi deltager aktivt i en række netværk sammen med konsulenthuse og universiteter. Vi medvirker aktivt til fremme af produktiviteten i danske virksomheder i Industrial Alliance-samarbejdet og i netværket Smartlog, hvor fokus er at øge logistikkens betydning.

Vil du høre mere om vores lager- og logistikløsninger, så kontakt mig på 20 29 53 11.

Karsten Bangshaab

LOGIA er skalerbar. Kontakt mig på 40 68 58 88 og hør, hvordan du kommer i gang.

Niels Have

Roima Denmark

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 4020
logiawms@roimaint.com