Persondata

Logimatics persondatapolitik

Denne politik er en del af Logimatics samlede dokumentation for behandling og opbevaring af personoplysninger. Nedenstående omhandler de personoplysninger du afgiver, når du besøger vores website.

Når du besøger Logimatics website, www.logimatic.dk eller www.logimatic.com, accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik, herunder betingelser og andre vilkår, som fremgår af hjemmesiden.

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Logimatic som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver når du benytter vores website.

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder kontaktformular og ved øvrig brug af services via websitet.

Vi behandler følgende informationer: Navn, e-mail, telefonnummer og firmanavn.

 

Formål

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at kunne levere relevant indhold, tjenester og markedsføring til dig. Derudover indsamler vi dine personoplysninger til interne markedsundersøgelser og statistik.

 

Opbevaring

Logimatic opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Det betyder også at vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden deraf. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

 

Sikkerhed

Vi behandler og opbevarer dine personoplysninger, herunder beskytter kvaliteten og integriteten af dem. Vi sørger for at dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid mod lovgivningen. 

 

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som automatisk gemmes i din browser, mens du besøger et website, med det formål at kunne genkende dig ved gentagne besøg.

Logimatics website anvender cookies med det formål at måle trafik og antal besøgende, og herved give os mulighed for at skabe øget brugervenlighed.

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

 

Indsigt

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ydermere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der skal behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til: lmc@logimatic.dk.  

 

Klager

Har du en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os på lmc@logimatic.dk. Denne klage skal indeholde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og en beskrivelse af klagens indhold. Herefter behandler vi klagen og du får svar hurtigst muligt.
Du har derudover også mulighed for at kontakte Datatilsynet: www.datatilsynet.dk

 

Regler

Regler for behandling af dine personoplysninger findes her:

Persondataforordningen 

Datatilsynet

Til toppen