Jøtul AS er en af verdens førende producenter af ovne, indsatser og pejse. Det var Jøtuls mål at bevare produktionen i Norge. Dette krævede et øget fokus på effektivisering af forretningsgange og processer. Lageret var et område, hvor der var mulighed for at skabe betydelige forbedringer.

Læs mere

Færch Plast er Europas førende producent af plast-emballage til færdigretter. Produktionensapparatet er højteknologisk og vedligeholdes døgnet rundt. Reservedelslageret er et selvbetjeningslager med LOGIA bestillingsfront, hvor 50 medarbejdere selv bestiller de reservedele, de skal bruge. LOGIA anviser lokation og beholdningen nedskrives automatisk.

Læs mere

av form er en af Skandinaviens førende leverandører af kreative materialer til skoler og institutioner. Lageret er manuelt og alle medarbejdere er online og får ordrer via LOGIA på iPads. Der plukkes direkte til forsendelsesemballage. Pluk og pak er samlet i én operation. Volumenberegning af ordrer angiver emballagens størrelse.

Læs mere

Swix er et af de førende og bedst kendte navne indenfor skibranchen med produkter som skivoks, skistave, skitøj og andet til langrend og alpin skisport. Swix implementerede deres første LOGIA-løsning i 2005. I 2015 flyttede Swix ind i et nye moderne logistik- og oplevelsescenter i Lillehammer.

Læs mere

Hemmakväll er Sveriges største kæde indenfor film, spil og slik, og andre gode ting til en hyggeaften hjemme. For at geare lageret til vækst besluttede Hemmakväll at flytte i nye lagerlokaler og investere i ny lagerteknologi.

Læs mere
Til toppen