Det er med stolthed, vi fremviser nedenstående udpluk af referencer, som anvender vores teknologi og viden til at realisere deres forretningsmæssige mål.

Av Form

40% øget plukkeeffektivitet og 22% reduktion i lageromkostninger. LOGIA styrer 8 lagerautomater og manuelt lager hos Av Form.

Vis

Færch Plast

Færch Plasts reservedelslager til vedligehold af produktionsapparatet styres af LOGIA. LOGIA har en selvbetjeningsfront og styrer beholdninger og lokationer.  

Vis

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tigers e-commerce lager styres af LOGIA. Medarbejderne kan plukke til 12 ordrer ad gangen, og fragt er integreret i løsningen.

Vis

Jøtul

30% øget plukkeeffektivitet og 0,1% fejl. LOGIA styrer hele lageret hos Jøtul, som er en af verdens førende producenter af ovne.

Vis

Migatronic

Danmarks største producent af svejsemaskiner, Migatronic, digitaliserer lager og produktionslogistik. LOGIA styrer manuelt lager, lagerautomater og materialeflow til produktionen.  

Vis

Linak

LINAKs produktivitet øges, og procesomkostningerne sænkes med 40%. LOGIA styrer LINAKs mellemvarelager med lagerautomat og manuelt lagerområde.

Vis

Optimera

Optimera er Norges største byggevare forhandler. LOGIA styrer 6 lagerautomater, optimerer lagerprocesserne og har fuld integration til ERP-systemet Lawson M3.

Vis

Hemmakväll

Hemmakväll har både webshop og fysiske butikker. LOGIA styrer lageret, som består af 2 lagerautomater og et manuelt pallelager. 

Vis

Swix

Swix implementerede deres første LOGIA-løsning i 2005. I dag styrer LOGIA deres moderne logistik- og oplevelsescenter i Lillehammer.

Vis

MAN Energy Solutions

Hos MAN Energy Solutions styrer LOGIA 14 lagerautomater af 4 forskellige fabrikater og har fuld integration SAP-systemet.

Vis

Haldor Topsøe

Haldor Topsøes produktion af katalysatorer ligger i Kina. LOGIA styrer mellemvarelageret i produktionen, som består af to miniloads og banesystem.

Vis

Alfa Laval

Alfa Laval har digitaliseret og effektiviseret logistikcenteret med LOGIA, som styrer både projektlager og reservedelslager.

Vis

Cykelpartner

Cykelpartners webshop-lager er udstyret med 4 lagerautomater. LOGIA styrer lagerautomaterne og er integreret med Cykelpartners webshop.

Vis
LOGIA er skalerbar. Kontakt mig på 40 68 58 88 og hør, hvordan du kommer i gang.

Niels Have

Vil du høre mere om vores lager- og logistikløsninger, så kontakt mig på 20 29 53 11.

Karsten Bangshaab

Jeg kan hjælpe dig med at spotte forbedringstiltag og beregne ROI. Ring til mig på 30 70 93 83.

Thomas Severinsen

Logimatic

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
logiawms@logimatic.dk