Det er med stolthed, vi fremviser nedenstående udpluk af referencer, som anvender vores teknologi og viden til at realisere deres forretningsmål.

Flying Tiger Copenhagen

LOGIA styrer Flying Tigers 60.000 kvm fuldautomatiske distributionscenter, som leverer varer til over 900 ­bu­tikker i 27 lande og til webshopkunder.

Vis

Fusion

Fusions nye lager-setup giver store fordele, og plukketiden er reduceret med 50%.

Vis

Sygehus Sønderjylland

LOGIA styrer hele centrallagerets vareflow og sikrer, at sygehusets høje krav til bl.a. hygiejne, kvalitet og holdbarhed overholdes.

Vis

Færch Plast

Færch Plasts reservedelslager til vedligehold af produktionsapparatet styres af LOGIA. LOGIA har en selvbetjeningsfront og styrer beholdninger og lokationer.  

Vis

F&H

F&H optimerer lagerets plukkeprocesser med LOGIA’s hybride lagerløsning, hvor Pick-by-Voice kombineres med en visuel brugerflade på tablet.

Vis

Billund Lufthavn

Styring af lagerautomater og vareflowet til lufthavnens Taxfree shop. Dét sikrer, at rejsende aldrig møder tomme hylder i butikken.

Vis

Regionshospitalet Gødstrup

LOGIA styrer Danmarks første lagerautomater til patientsenge på Regionshospitalet Gødstrup.

Vis

Flying Tiger Copenhagen webshop

Flying Tigers e-commerce lager kan plukke til 12 ordrer ad gangen, og fragt er integreret i løsningen.

Vis

Jøtul

30% øget plukkeeffektivitet og 0,1% fejl. LOGIA styrer hele lageret hos Jøtul, som er en af verdens førende producenter af ovne.

Vis

Migatronic

Danmarks største producent af svejsemaskiner, Migatronic, digitaliserer lager og produktionslogistik. LOGIA styrer manuelt lager, lagerautomater og materialeflow til produktionen.  

Vis

Linak

LINAKs produktivitet øges, og procesomkostningerne sænkes med 40%. LOGIA styrer LINAKs mellemvarelager med lagerautomat og manuelt lagerområde.

Vis

Globus Wine

Styring af alle lagerområder samt logistikken til og fra produktionen med minimum operationer.

Vis

Alfa Laval

Alfa Laval har digitaliseret og effektiviseret logistikcenteret med LOGIA, som styrer både projektlager og reservedelslager.

Vis

Optimera

Optimera er Norges største byggevare forhandler. LOGIA styrer 6 lagerautomater, optimerer lagerprocesserne og har fuld integration til ERP-systemet Lawson M3.

Vis

Hemmakväll

Hemmakväll har både webshop og fysiske butikker. LOGIA styrer lageret, som består af 2 lagerautomater og et manuelt pallelager. 

Vis

Swix

Swix implementerede deres første LOGIA-løsning i 2005. I dag styrer LOGIA deres moderne logistik- og oplevelsescenter i Lillehammer.

Vis

MAN Energy Solutions

Hos MAN Energy Solutions styrer LOGIA 14 lagerautomater af 4 forskellige fabrikater og har fuld integration SAP-systemet.

Vis

Umicore

Umicores produktion af katalysatorer ligger i Kina. LOGIA styrer mellemvarelageret i produktionen, som består af to miniloads og banesystem.

Vis

Arla Vimmerby

LOGIA styrer både de manuelle og automatiske lagerprocesser på mælkefabrikken i Vimmerby, Sverige.

Vis

Cykelpartner

Cykelpartners webshop-lager er udstyret med 4 lagerautomater. LOGIA styrer lagerautomaterne og er integreret med Cykelpartners webshop.

Vis
LOGIA er skalerbar. Kontakt mig på 40 68 58 88 og hør, hvordan du kommer i gang.

Niels Have

Vil du høre mere om vores lager- og logistikløsninger, så kontakt mig på 20 29 53 11.

Karsten Bangshaab

Roima Denmark

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 4020
logiawms@roimaint.com