LOGIA styrer Danmarks første sengeautomater på det nye supersygehus i Gødstrup.

Lager og -logistiksituationen

Midt- og Vestjylland bygger nyt regionshospital i Gødstrup. Sygehuset tager ny lagerteknologi i brug, og LOGIA er valgt som styringsplatform.

Danmarks første sengeautomater

LOGIA styrer fire Hospimater (sengeautomater) til lagring og transport af sygehusets patientsenge. Hospimaterne lagrer patientsengene kompakt i fire høje automater, som sikrer en hurtig og enkel sengelogistik.

Mere plads og patientpleje

Den nye lagerteknologi betyder, at sygehuset kan lave hurtige sengeskift mellem indlæggelser og undgå, at senge fylder på gangene. Det sparer både plads på afdelingerne og kostbar tid, som i stedet bruges på sygehusets patienter.

Styring af Hospimater

Hospimaterne er placeret i fire tårne i sygehusbygningen, så de er tilgængelige fra flere etager. På hver etage er der en skærm, hvorpå personalet kan tilgå LOGIA, og en åbning til Hospimaten, hvor personalet modtager rene senge og afleverer urene senge. Levering og afhentning af senge bestilles direkte i LOGIA, som har fuld kontrol og sporbarhed over sengene. Der er altid rene senge tilgængelig, og brugte senge sendes automatisk til sengevask.

Se flere løsninger til hospital- og medicinalbranchen

Danmarks første sengeautomater på supersygehuset i Gødstrup
Regiun midt jyllands logo

Se flere cases

Sygehus Sønderjylland

Vis

Flying Tiger

Vis