Webshop lagerstyring

Et webshop-lager er kendetegnet ved, at det modtager mange små ordrer, som skal leveres direkte til kunden og med den kortest mulige leveringstid. Det giver lageret nogle ultrakorte tidsvinduer, hvilket stiller krav til logistikken og forsendelsen. Vi anbefaler derfor, at man anvender en webshop lagerstyring, som kan håndtere denne kompleksitet og sikre en effektiv, fejlfri og præcis forsendelse fra lageret.

Webshop logistik

Lagerstyringssystemet LOGIA har funktionalitet til styring af webshoplagre. Styringen er mest velegnet til webshops med over fire medarbejdere på lageret. LOGIA kan styre hele lagerets logistik fra varemodtagelse til forsendelsen fra lageret.

LOGIA lagersystem kan integrere med ERP og webshop-systemer, som fx Shopify. Information om artikler, varers tilgængelighed og status på ordrer sendes mellem systemerne, så de hele tiden er opdaterede.  

De indkomne ordrer sammensættes automatisk i plukkerunder, hvor fx 12 ordrer kan plukkes ad gangen på én plukkevogn, som er inddelt i ordrekasser. Det sikrer en effektiv webshop-logistik og en hurtig håndtering af mange små ordrer.

LOGIA’s Single Line funktionalitet sikrer derudover, at enkeltstyk-ordrer kan håndteres simpelt, hurtigt og effektivt.

Lagermedarbejderen bliver guidet af LOGIA’s visuelle brugergrænseflade, som illustrerer, hvor varerne skal plukkes, antallet og hvilke ordrekasser på plukkevognen, varerne skal fordeles i. Visualiseringen gør det let at anvende og minimerer antallet af plukkefejl. Scannere kan yderligere integreres i løsningen, så lagermedarbejderen fx skal scanne de plukkede varer, inden de pakkes i forsendelsesemballage.

Webshop forsendelse

Lagersystemet LOGIA prioriterer automatisk, hvilken rækkefølge ordrer skal plukkes og pakkes i. Ordrer kan fx prioriteres efter bestillingstidspunktet og forsendelsesmetoden, som kunden har valgt. Alle ordrer, der er bestilt inden et bestemt tidspunkt, kan fx nå at blive plukket, pakket og sendt samme dag. Ordrer, der er bestilt efter dette tidspunkt, overgår til næste forsendelse.

Transportsystemer som fx Consigner kan også integreres i løsningen, så fragtbestillingen kan udføres direkte i LOGIA som en del af ordrehåndteringen. Kunden kan automatisk få tilsendt en besked, når webshop forsendelsen er pakket og klar til at blive afsendt.

LOGIA styrer bl.a. webshop-lager hos Flying Tiger Copenhagen, Cykelpartner og HiFi Klubben.

Vil du høre mere om vores lager- og logistikløsninger, så kontakt mig på 20 29 53 11.

Karsten Bangshaab

Roima Denmark

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 4020
logiawms@roimaint.com